Blog

¡ROMPE RALPH! CINEMA

¡ROMPE RALPH! CINEMA
Event on 2017-06-18 11:30:00

Direcció: Rich Moore. País: EUA. Any: 2012. Idioma de projecció: versió doblada al català (En Ralph, el destructor). Durada: 1 hora i 41 minuts. Edat recomanada: Apta per a tots els públics

Dia: 18/06/2017 | Hora: 11:30h | Preu: Gratuït | Telèfon: 93 728 66 50 | Lloc: Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. Veure PlànolHorari: A les 11.30 h

Cada nit quan, tanquen les portes d'un saló recreatiu, els personatges dels seus videojocs hi cobren vida. En Ralph, l'antagonista d'un dels jocs més populars del saló, se sent marginat pels seus companys i ja no vol seguir fent el paper de dolent, així que abandona el joc per intentar ser un heroi en altres aventures que va vivint a les màquines veïnes. On les coses no acaben d'anar com ell voldria, malgrat les seves bones intencions.

Després dels intents fallits, En Ralph torna derrotat al seu joc i descobreix que sense ell res no pot funcionar perquè un joc sense objectiu no té sentit. Tanmateix, haurà de tornar a les màquines veïnes que havia visitat per ajudar els seus personatges a destruir una colònia d'insectes assassins que ha colonitzat aquests altres jocs.

Direcció: Rich Moore.
País: EUA.
Any: 2012.
Idioma de projecció: versió doblada al català (En Ralph, el destructor).
Durada: 1 hora i 41 minuts.
Edat recomanada: Apta per a tots els públics.

Press Start Aquesta activitat està emmarcada en el programa d'activitats complementàries a l'exposició en curs Press Start, que relata la història del videojoc. Podeu consultar la resta de debats i activitats programades al voltant de l'exposició al web de la Fundació:
http://www.fundaciosabadell.cat/espai-cultura/press-start/

Organització:
Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859.

at Teatre Municipal de la Faràndula

Barcelona, Spain

no comment

Leave a Reply